Home » Over ons » Duurzaam

Duurzaam

Duurzaam ondernemen voeren wij bewust uit om van toegevoegde waarde te zijn voor de mens, het milieu en maatschappij. Elke bedrijf kan duurzaam ondernemen, daar hoef je geen grote onderneming voor te zijn. In de kleinste activiteiten willen wij duurzaam meedenken. Daarom zijn wij lid van de United Economy, om “samen actief te bouwen aan een duurzame en circulaire economy”.

“Samen de wereld een beetje mooier achterlaten

dan je hem hebt gekregen!”

 

Ronald Brakenhoff
Directeur Diabolo ICT
Ronald Brakenhoff

Menselijk

Diabolo ICT vindt plezier in je werk hebben een minimale must en streven dat al na sinds het bestaan van de organisatie. Plezier zorgt voor een honkvaste relatie met Diabolo ICT, voor continuïteit van de organisatie en onze klanten, een gezonde werksfeer en meer loyaliteit om samen ambities na te streven.

Energie

Bij de verbouwing van ons kantoor hebben wij met specialisten gekeken naar energiezuinige en milieu besparende maatregelen. Met onze dak- en vloerisolatie en LED-verlichting hebben we 15% weten te besparen. Ook onze werkplekken en kantoorfaciliteiten zijn vervangen door energiezuinige apparaten zoals blades, thin clients en printers.

 

Uitstoot

In mobiliteit stimuleert Diabolo ICT haar medewerkers zo milieubewust de keuze te maken.

  • Rijden van A-label lease auto’s of elektrische auto’s
  • Thuiswerken bespaart tijd in de spits en Co2 uitstoot.
  • Steeds meer werkzaamheden worden remote uitgevoerd. Hierdoor worden onze klanten sneller geholpen, tijd wordt efficiënter benut, minder km-kosten en Co2 uitstoot.

Hergebruik

Door samenwerking in de keten met fabrikanten en leveranciers worden de meeste materialen hergebruikt. Wij voeren oude hardware van onze klanten af via onze partner Solid Circle Services. Klanten zijn hiermee verzekerd van het veilig vernietigen van alle data en persoonsgegevens. Wat hergebruikt kan worden, doneren wij aan Stichting Leergeld Arnhem.

Duurzaam Printen

Om Co2 uitstoot tegen te gaan, gebruiken wij printpapier van PaperWise. Per 1000 kilo papier verminderen we gezamelijk de Co2 uitstoot al met 756 kilo! Het papier wordt gemaakt van landbouwafval, waardoor we onze ecologische voetafdruk verkleinen, afvalstoffen een tweede leven geven en verspilling voorkomen.

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026-4422540

info@diabolo.nl

Ronald Brakenhoff

Algemeen directeur

Ronald.Brakenhoff@diabolo.nl

Of bel 026-4422540