Home » Mobile Device Management

Mobile Device Management

Op afstand simpelweg de toegang en beveiliging van alle (mobiele) apparaten verzorgen en beheren. Met Mobile Device Managament (MDM) is dat mogelijk. Zo kunnen uw medewerkers altijd en overal in control werken vanaf ieder gewenst apparaat.

Workspace One – Airwatch

Binnen uw bedrijfsomgeving zijn het in gebruik nemen van diverse mobiele apparaten explosief gegroeid. Met de tools Workspace One – Airwatch van VMware beheert en beveiligt u vanuit één dashboard alle werkplekken, laptops, smartphones en tablets, ongeacht het besturingssysteem.

Overzichtelijk ontwerp

Door het ontwerp van Workspace One – Airwatch stelt u snel en overzichtelijk toestellen in met e-mail, apps, Wi-Fi, VPN, inhoudsitems, intranetsites en nog veel meer, en allemaal draadloos. Tevens scheidt u  zakelijke en persoonlijke apps en gegevens op de toestellen van uw werknemers om hun privacy te beschermen.

AirWatch is marktleider

IT-analisten erkennen VMware als leider die helpt bedrijven voor te bereiden op de elk volgende golf in de digitale transformatie. Diabolo ICT is Enterprise Mobility Partner. Wij adviseren en implementering de nodige tools binnen uw IT-omgeving.

 

Wilt u meer weten?

Contact Diabolo ICT

026 - 37 000 82

info@diabolo.nl

Bob van der Vorst

Accountmanager

Bob.vanderVorst@diabolo.nl

Of bel 026-7505222